Facebook

Ne gasiti si pe Facebook: GradinitaRayKids
——————————-

Scopul activității desfășurate cu preșcolarii grupei mari a fost acela de perfecționare a capacității de a selecta obiecte în funcție de locul unde se utilizează, de a stabili pe cele care au însușiri comune din punct de vedere al locului utilizării și al modului de întrebuințare, precum și pe cele care se diferențiază din aceste..

0 likes, 0 comments21 minutes ago

0 likes, 0 comments23 minutes ago

0 likes, 0 comments23 minutes ago

Fotografii din postarea Gradinita RayKids

Întâlnirea Furnicuțelor din aceasta dimineața a decurs obișnuit,întrebarea noastră rămânând : “Tu ce știi despre școala?”. Fiecare copil și-a exprimat deschis ideile și convingerile despre aceasta instituție/mediu. Începem Construcțiile: “Cum va arăta școala mea?” Cei mici au schițat întâi ,apoi au încercat sa dea o forma..

0 likes, 0 comments24 minutes ago

Fotografii din postarea Gradinita RayKids

Joaca inteligenta reprezinta principala activitate a copiilor la varsta preșcolară. Astfel, prin fiecare pas făcut astăzi, prescolarii au învățat jucandu-se. Principalul scop al activităților desfășurate de Albinute a fost formarea deprinderii de a utiliza corect numeralul ordinal si dezvoltarea spiritului de observație.

0 likes, 0 comments24 minutes ago

7 likes, 0 comments1 day ago

5 likes, 0 comments1 day ago

9 likes, 0 comments1 day ago

12 likes, 0 comments1 day ago

“Sunt pregătit sa fiu școlar “,așa s-a numit întâlnirea Furnicuțelor din aceasta dimineața . Rutinele și tranzitiile nu lipsesc din dezvoltarea zilnică a copiilor: Spun mai des “Te rog” și “Mulțumesc “. Pentru trecerea la activități am folosit un scurt joc de mișcări ritmice,după care au urmat : Biblioteca : citire de imagini..

9 likes, 0 comments1 day ago