Despre noi

O GRADINITA FRUMOASA, TRANSPARENTA, CARE EMANA MULTA CALDURA SI DRAGOSTEA, AFLATA INTR-O ZONA AERISITA SI LINISTITA!

Am început activitatea într-un local nou, modern în care se vor desfășura activităţi instructiv – educative pe grupe de vârstă, în conformitate cu programa avizată M.E.N. – activităţi curriculare pentru stimularea dezvoltării intelectuale, fizice, morale şi estetice ale copiilor ce îi vor pregăti pentru călătoria pe calea cunoaşterii. Ethosul excelent, mediul stimulativ și spațiul educativ oferit de Grădiniţa cu program prelungit ,,RAYKIDS” vor favoriza dezvoltarea liberă, integrală și armonioasă a personalității copilului preșcolar, potrivit ritmului propriu, trebuințelor și nevoilor sale afective, formarea autonomă și creativă a acestuia.
Baza materialã a grădiniței este cea care oferă copiilor șansa de joc și învățare într-un mediu eco și dă posibilitatea personalului unității de a desfășura o activitate instructiv-educativă de calitate.
Locația în care va funcționa Grădinița cu program prelungit ,,RAYKIDS’’ se află situată în noul cartier Banu Mărăcine, în perimetrul a două mari centre comerciale Selgros și Dedeman, lângă compania privată Ford.

,,Copilul se află în centrul întregii activităţi, iar noi, educatorii, îi oferim respectul valorilor, dar şi egalitatea şanselor. Ţinând seama de ritmul propriu şi de nevoile fiecărui copil şi activitatea fundamentală – JOCUL, deschidem larg o fereastră spre LUMINĂ.’’

Grădiniţa cu program prelungit ,,RAYKIDS” este o instituţie de învăţământ particular acreditată M.E.N.